HUREN
Professionale begeleiding bij het vinden van een geschikte woning

Het vinden naar een geschikte huurwoning  kan een langdurige kwestie worden zonder kennis van de markt of professionale begeleiding.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en zodoende zijn wij op de hoogte van alle ontwikkeling op de (expat)markt.

Voor meer informatie kan u ons altijd bereiken op telefoonnummer 020-379 11 87 of via info@tvnrealestate.nl

Werkwijze

U bent op zoek naar een gemeubileerde en/of gestoffeerde woning in Nederland. Dit kan een behoorlijke opgave zijn. TVN kent de huurmarkt, de woningen en de omgeving en de complexiteit die er omheen hangt.

Indien u een woning zoekt voor uzelf of voor een van uw medewerkers kan TVN dit voor u op zich nemen. U geeft aan wat voor woning u zoekt, welke locatie, gemeubileerd of gestoffeerd en welk bedrag u wenst te besteden en wij gaan aan de slag voor u. Wij zullen voor de bezichtigingen aan u overleggen wat we gaan bezichtigen zodat u daar nog wijzigingen in kan aanbrengen. Ophalen bij uw bedrijf is mogelijk.
 
Indien u na de bezichtigingen een van de woningen aan wenst te huren zal TVN daarvoor de onderhandelingen voeren. Denk hierbij aan de periode, opzegtermijn en natuurlijk de huurprijs.
 
TVN dient te beschikken over personalia, loonstroken, werkgeversverklaringen, eventuele arbeidsovereenkomsten en/of kvk uittreksels.
 
Na de onderhandelingen zal TVN een huurovereenkomst opstellen en bij de sleuteloverdracht een inspectierapport en een eventuele inventarislijst.
 
Wij werken op een no cure no pay basis!

De voordelen van huren

Het huren van een woning heeft veel voordelen. Vanwege deze voordelen kiezen veel mensen er bewust voor om te huren.
 
Een huurder heeft geen onverwachte woonlasten
Wie huurt weet waar hij met zijn woonlasten aan toe is. Zo hoeft hij zich geen zorgen te maken over hypotheeklasten, waardevermindering van zijn woning of gebreken aan de woning die hij op eigen kosten moet verhelpen. Veel huurders kiezen daarom bewust voor huren. Het geeft ze een rustig gevoel dat ze nooit geconfronteerd worden met onverwachte uitgaven. Uitgaven die ze op dat moment misschien niet kunnen betalen.
 
Alleen de huur als vaste kosten
Een huurder betaalt iedere maand zijn huur en eventuele servicekosten. Dit zijn de enige vaste woonlasten die hij heeft.
 
Geen onderhoudskosten
Kosten voor (onverwacht) onderhoud heeft de huurder evenmin. De eigenaar regelt en betaalt het grootonderhoud, dus de huurder hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte uitgaven aan zijn woning. De enige onderhoudswerkzaamheden die voor rekening van de huurder komen, zijn kleine zaken zoals het vervangen van een kraan.
 

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.