kopen
TVN real estate treedt uitsluitend op
namens u.

Gemiddeld wisselen mensen maar een paar keer van huis in hun leven.

Dat betekent dat het voor u als consument bijna onmogelijk is om ervaring op te doen en om op de vastgoedmarkt met voldoende kennis te verhuizen. Afgezien van de technische kennis is de huizenmarkt voortdurend in beweging als gevolg van de financieel-economische situatie van de wereld. Als je ook rekening houdt met het feit dat de financiële aspecten dramatisch kunnen zijn, is contact opnemen met een expert de moeite waard.

U kunt persoonlijk advies inwinnen en worden vertegenwoordigd door een makelaar van TVN Makelaars. Deze makelaar zal uitsluitend namens u handelen.U kunt onze makelaars gebruiken voor advies en als tussenpersoon in onder meer: ​​verkoop / aankoop / verhuur / huur / taxaties voor verschillende objecten. TVN Makelaars in onroerend goed werkt uitsluitend volgens duidelijke, eerder vastgestelde overeenkomsten en tegen zeer concurrerende tarieven. Een voorbereidend gesprek met een van onze agenten is altijd kosteloos en zonder verplichtingen

Over het algemeen is het veel interessanter om een woning te kopen en vervolgens een te huren als de periode dat je hier verblijft ongeveer drie jaar of langer is.

Afhankelijk van het salaris is een groot deel van de rente op de hypotheek aftrekbaar voor belastingen. De maandelijkse kosten kunnen hoger zijn dan de helft van het bedrag dat u voor het onroere

nd goed betaalt wanneer u het zou huren.Voor meer gedetailleerde informatie hierover kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op + 31 (0) 20- 379 11 87 of info@tvnrealestate.nl.

Als expat heb je ook de mogelijkheid om hier een huis of appartement te kopen. Als u ook de luxe heeft van het belastingvoordeel met de 30% -regeling, heeft u een speciale financiële positie. We werken met experts die op maat advies kunnen geven met betrekking tot uw persoonlijke situatie. Met wetten die bijna elke maand veranderen, is een goed advies altijd handig. Neem contact met ons op via info@tvnrealestate.nl of 020-379 11 87 voor meer informatie

Procedure
Kortom, het kopen van een huis van A-Z gaat als volgt:

Zoek uit hoeveel u kunt uitgeven, bezoek huizen die uw interesse hebben, doe een bod op het huis dat u het leukst vindt uit uw selectie, teken het contract bij de notaris en ontvang de sleutels. Als het zo simpel was, zouden we geen bestaansrecht hebben. Wat betreft alles zijn er zoveel dingen te overwegen in Nederland. Een huis kopen is helaas geen uitzondering.

Hieronder geven we u een uitleg van de bovenstaande stappen. Voor specifieke vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@tvnrealestate.nl en +31 (0) 20 - 379 11 87

 

DE JUISTE HYPOTHEKEN KRIJGEN

We kunnen u in contact brengen met de juiste mensen om een ​​hypotheek te krijgen die past bij uw situatie. Als expat met een 30% -regel heeft u een andere vorm van klantenservice nodig en afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er ook verschillende belastingregels. We hebben al veel van onze klanten geholpen bij het verkrijgen van een goede deal op hun hypotheek. Wij werken samen met een betrouwbare onafhankelijke hypotheekmaatschappij Eurohoff, vertegenwoordigd door de heer Cees Hoff, die u graag helpt.
Om een ​​contract bij een hypotheekbedrijf aan te vragen, moet u een doktersverklaring hebben met de verklaring dat u zich in een goede en gezonde toestand bevindt.
Bijgevoegd op de hypotheek moet je een live verzekering hebben die maandelijks betaald moet worden. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.


BEKIJKEN

Bezichtigingen worden op afspraak geregeld. Een bezoek aan objecten is altijd kosteloos en vrijblijvend. Het is mogelijk om een ​​object meer dan eens te bekijken of om verschillende objecten één voor één te bezoeken. Als u dat wilt, kunt u iemand meenemen, bijvoorbeeld uw eigen aannemer of een architect. De makelaar zal altijd de verkoper of de andere makelaar die de eigenaar van de bezichtiging vertegenwoordigt op de hoogte brengen, ongeacht of de woning al dan niet bewoond is. De verkoper die zijn / haar woning voor u toegankelijk heeft gemaakt, zou uw reactie achteraf op prijs stellen.


JE BENT GEÏNTERESSEERD

Neem zo snel mogelijk contact op met uw TVN makelaar om uw interesse kenbaar te maken. TVN zal namens u een aanbieding plaatsen en de onderhandelingen starten.


CONTRACT TEKENEN

Zodra de verkopende partij instemt met een aanbieding, moet er een koopcontract worden ondertekend. Na ondertekening heeft de koper drie dagen de tijd om over de beslissing na te denken, maar u kunt nog steeds beslissen om de woning niet te kopen.

Meestal ondertekenen mensen een contract met een speciale clausule dat het contract kan worden geannuleerd als het niet mogelijk is om een ​​hypotheek af te sluiten. U moet twee verschillende verklaringen van verschillende partijen afgeven waarin staat dat u geen hypotheek kunt hebben op dit onroerend goed. Meestal bestrijkt deze periode 4 weken na ondertekening van het contract.


NOTARIS

- Koopcontract.
- Akte van levering (Transport)
- Bankgarantie 10% van de aankoopprijs.
- Kadaster-documenten.
- Hypotheek.

Hoe kunnen we u helpen?

TVN Real Estate brengt 1% van de aankoopprijs exclusief 19% btw in rekening. Voor dit percentage onderhandelen we, controleren de contracten, zoeken een goede notaris voor een fatsoenlijke prijs en begeleiden u bij de inspectie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.