EXPATS
Een huis of appartement kopen?

Welkom expats

Als expat heb je ook de mogelijkheid om hier een huis of appartement te kopen.

Als u ook de luxe heeft van het belastingvoordeel met de 30% -regeling, heeft u een speciale financiële positie. We werken met experts die op maat advies kunnen geven met betrekking tot uw persoonlijke situatie. Met wetten die bijna elke maand veranderen, is een goed advies altijd handig.

Waarom kopen

Over het algemeen is het veel interessanter om een woning te kopen en vervolgens een te huren als de periode dat je hier verblijft ongeveer drie jaar of langer is.

Afhankelijk van het salaris is een groot deel van de rente op de hypotheek aftrekbaar voor belastingen. De maandelijkse kosten kunnen hoger zijn dan de helft van het bedrag dat u voor het onroerend goed betaalt wanneer u het zou huren.

Voor meer gedetailleerde informatie hierover kunnen wij u in contact brengen met de juiste personen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op + 31 (0) 20- 379 11 87 of info@tvnrealestate.nl.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem voor al uw vragen contact met ons op via info@tvnrealestate.nl, bel ons op + 31 (0) 20- 379 11 87 of vul het formulier op deze pagina in.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.